Over onze slagerij

Kort na de Tweede Wereldoorlog startten Maurice en Annaïce, onze grootouders met het verwerken van vlees van eigen veestapel.

In 1977 wordt de winkel heropend door onze ouders Marc en Gerda, maar de filosofie blijft dezelfde: zelf gekweekte runderen, 100% natuurlijk, geven het beste en het gezondste vlees. En dat heeft de klant al die jaren weten te waarderen.

In 1996 vernieuwden Marc, Gerda, Tom en Nathalie de winkel. Hierbij wordt het vleesassortiment uitgebreid met een volwaardige traiteurdienst, niet beperkt tot alleen maar enkele koude schotels.

In 2006 openden Tom en Nathalie de gerenoveerde zaak, met als uitbreiding een volledig brood- en kaasassortiment.

In 2009 wordt de nieuwe rundveestal in de Pruimelstraat in gebruik genomen.

In 2010 kunnen wij tevens kalfsvlees van eigen veestapel aanbieden!

Hiermee is de productiecirkel rond: van zelf gekweekt veevoeder op 'Stal Blockeel' tot smakelijk eindproduct bij Slagerij Blockeel.


NIEUW !
In 2013 openen we onze 2de slagerij in Kruishoutem, die meteen een schot in de roos is!
Ook hier staan we garant voor vers vlees van eigen veestapel, en bieden we ons culinair traiteuraanbod aan.

Later in 2013 kennen we de start van Marblo Culinair.
Deze staat in voor de productie van dagverse soepen, culinaire sausen en dagschotels.

Een heerlijke biefstuk op je bord en dagelijks een vers broodassortiment bij Slagerij Blockeel!

Een stukje geschiedenis

2006

1996

1977

Slagerij Blockeel in de pers

Lees hier wat de pers over ons te vertellen had...

Lees meer

Video's

Bekijk hier de video's die reeds gemaakt zijn over onze slagerij en boerderij, alsook andere interessante video's...

Lees meer