Over onze slagerij

Tom en onze slagers snijden voor u graag dat perfecte biefstuk, entrecôte of rosbief. Met de daarbij passende kruiden en marinades voor op de bbq. Heb je echter zin in meer? Kies dan voor gerijpte côte à l’os of vreemde runderrassen.

Maak je liever tijd voor een stoofpotje of carbonade? Of toch liever soep op ouderwetse wijze, met een goed stuk soepvlees, met of zonder been of mergpijpje. Of een heerlijk verse gekookte koetong?

  

Droog gerijpt côte à l'os

Meer dan "zomaar" een slagerij

 

De bakkerij en dessertkeuken zorgen voor een bijkomende verleiding in de winkel. Onze mensen gaan iedere dag tot het uiterste voor vernieuwing en zorgen voor de sublieme zoete smaken. Ontdek tevens een uitgebreid gamma heerlijke en seizoensgebonden chocolade.

Nathalie en het volledige winkelteam zorgen daarnaast ook dat de winkel wordt aangekleed per seizoen zodat een bezoekje steeds voor u een verrassing betekent.

Klant is koning en daar dragen wij zorg voor.
Wij kijken alvast uit om onze passie met u te delen.

Breng een "virtueel" bezoek aan onze slagerij

360° virtuele tour

Droog gerijpt Côte à l'os

Naast ons eigen gekweekt Belgisch wit-blauw hebben wij voor u geselecteerd op de parijse vroegmarkt:
Simmertaler, Belgisch wit-blauw, Charolais, Limousin, Aberdeen Black Angus en Aubrac.

rungis_low.png

Parijse vroegmarkt

Tom Blockeel en zijn team selecteren het rundsvlees persoonlijk op de vroegmarkt van Rungis. Deze worden geselecteerd bij hun vertrouwelijke grossisten met bijhorende certificaten per rund. Daarna wordt het vlees versneden door de opgeleide slagers van Slagerij Blockeel en vervolgens 4 tot 6 weken gerijpt voor een optimale kwaliteit aan rundsvlees. Daarnaast kopen wij ook voor onze feestdagen lamsvlees, gevogelte en diverse heerlijke kazen aan.

Rungis Parijse vroegmarkt